Hitelek

Az √∂nkorm√°nyzatok √©s int√©zm√©nyei r√©sz√©re- c√©ljaik megval√≥s√≠t√°s√°hoz - r√∂vid √©s hossz√ļ futamidejŇĪ, kedvezŇĎ kamatoz√°s√ļ hiteleket k√≠n√°lunk.

Folyószámlahitel

√Ātmeneti likvidit√°si probl√©m√°k √°thidal√°s√°ra, v√°ratlan kiad√°sok fedezet√©re szolg√°l. Hitelkamatot csak az ig√©nybevett √∂sszeg ut√°n kell fizetni.

Rulírozó hitel

A p√©nzint√©zetn√©l vezetett sz√°mla mell√© biztos√≠tott hitelkeret, melyet az √ľgyf√©l tetszŇĎlegesen haszn√°lhat fel, illetve a felhaszn√°lt p√©nz t√∂rleszt√©se is tetszŇĎleges √ľtemben zajlik. A t√∂rlesztett p√©nz √ļjra felhaszn√°lhat√≥v√° v√°lik.

Forgóeszköz hitel

A takar√©ksz√∂vetkezet forg√≥eszk√∂z finansz√≠roz√°s√°ra ny√ļjtja. √Ātmeneti forr√°shi√°ny kezel√©s√©re szolg√°l, ha ez egy √©ven bel√ľl t√∂bbsz√∂r is megism√©tlŇĎdik, √©rdemes ezt a hitelt ig√©nybe venni.

P√°ly√°zati t√°mogat√°sokat elŇĎfinansz√≠roz√≥ hitel

KedvezŇĎ kamatoz√°s√ļ, a t√°mogat√°s fedezete mellett ny√ļjtott √©ven bel√ľli vagy r√∂vid lej√°rat√ļ hitelterm√©k, amelyet azoknak az √Ėnkorm√°nyzatoknak aj√°nlunk, amelyek m√°r t√°mogat√°si hat√°rozattal vagy al√°√≠rt t√°mogat√°si szerzŇĎd√©ssel rendelkeznek

Lombard hitel

Az √∂nkorm√°nyzatok a p√©nzint√©zet√ľnk √°ltal elfogadott √≥vad√©ki biztos√≠t√©k ny√ļjt√°sa mellett forint hitelt ig√©nyelhetnek. EgyszerŇĪs√≠tett hitelb√≠r√°lati elj√°r√°ssal ker√ľl enged√©lyez√©sre.

Beruh√°z√°si hitel

Az √∂nkorm√°nyzatok fejleszt√©si, fel√ļj√≠t√°si, v√°llalkoz√°si √©s egy√©b √©ven t√ļli feladatainak megval√≥s√≠t√°s√°hoz k√≠n√°ljuk. A hitelk√©relemhez sz√ľks√©ges csatolni a beruh√°z√°ssal, fel√ļj√≠t√°ssal kapcsolatos dokumentumokat is.

Faktor√°l√°s

R√∂vidt√°v√ļ finansz√≠roz√°si eszk√∂z, melynek elŇĎnyeibŇĎl - p√©ld√°ul a rugalmass√°gb√≥l vagy a gyorsas√°gb√≥l ¬†- tudnak profit√°lni. A szolg√°ltat√°s √°ltal megv√°s√°roljuk √ľgyfeleink halasztott fizet√©sŇĪ sz√°mlak√∂vetel√©seit, ezekre a v√°s√°rl√°skor azonnal v√©tel√°r elŇĎleget fizet√ľnk, √≠gy nem kell kiv√°rni a hossz√ļ fizet√©si hat√°ridŇĎt. A sz√°mla esed√©kess√©gekor a vevŇĎ a p√©nzint√©zetnek fizeti ki a sz√°ml√°t.