Biztosítások

SIGNAL Biztosító

Biztosítási tevékenységünket a Signál Biztosító  stratégia partnereként végezzük, és széleskörű termékpalettával állunk meglévő, és leendő Ügyfeleink rendelkezésére

http://www.signal.hu/hu/fooldal

 

Csoportos baleset biztosítás:

Csoportos balesetbiztosítás

Mit tesz Ön azért, hogy megtartsa legértékesebb munkatársait?

Egy vállalkozás számára a legkifizetődőbb befektetés a magasan képzett, lojális munkavállaló - és ezt a munkavállalók is tudják. Számít, hogy a munkahelyük a fizetésükön felül milyen kiegészítő szolgáltatásokkal honorálja munkájukat. A munkavállalókra megkötött csoportos balesetbiztosítás nem csak a munkavállalói „csomag” része lehet, hanem a munkavállalókról való gondoskodás pozitív üzenetét is hordozza.

EXPRESSZ balesetbiztosítás

Utazzon a biztonságra!

Az EXPRESSZ a SIGNAL Biztosító rugalmas, csoportos balesetbiztosítási terméke, mely ideális családok,családi méretű kisvállalkozások részére.

Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás:

Vállalkozói vagyonbiztosítás

Kiemelten a kis- és középvállalkozások számára

Egy vállalkozás működésének kulcsfontosságú elemei a gépek, termelőeszközök, vagyonértékek Ezért nagyon fontos ezek védelme, és egy esetleges kár bekövetkezésekkor a biztos háttér megléte.

Felelősségbiztosítás

Kis- és középvállalkozások számára

Az elmúlt években egyre nő a felelősségbiztosítások iránti igény, ami annak köszönhető, hogy a vállalatok felismerték a tevékenységükkel járó kockázatokat, illetve azok kezelésének szükségességét. Felelősségbiztosítási konstrukciónk a modern szemléletű vállalkozásoknak kínál megfizethető és a piac kihívásaihoz igazodó, valódi megoldást.

GÉPTÖRÉS

Vállalkozói vagyonbiztosítás

A vállalkozások sikeréhez elengedhetetlen a megfelelő géppark és annak stabil, megbízható működése. Egy váratlanul fellépő technikai hiba, vagy akár a gépek teljes megsemmisülése hatalmas anyagi terhet ró egy vállalatra. Ezért igazán fontos, hogy a termeléshez szükséges technikai eszközök biztosítási védelem alatt álljanak.

Építés-szerelés biztosítás

Vállalkozói vagyonbiztosítás

A SIGNAL Biztosító építés-szerelés biztosítása az építkezések nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, összkockázatú biztosítási terméke. Biztosítási védelmet nyújt minden olyan dologi kárra és harmadik félnek okozott felelősségi kárra, amelyet a biztosítási feltétel kizárásai nem tartalmaznak.

Belföldi szállítmánybiztosítás

Vállalkozói vagyonbiztosítás

A szállítás sohasem kockázatmentes. Országszerte, nap mint nap különféle értékes áruszállítmányok haladnak céljuk felé. Biztosítsa rakományát, hogy az előforduló veszélyek helytelen megítélése ne okozzon súlyos pénzügyi problémát!

 

Gépjármű flottabiztosítás

SIGNAL FLOTTA kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Kedvező díjjal biztosíthatja vállalkozásának gépjárműveit Társaságunknál! Flottaszerződés 5 gépjárműtől köthető!

SIGNAL FLOTTA CASCO

Védelem az év minden napján SIGNAL FLOTTA CASCO-val! FLOTTA CASCO mellé köthető kiegészítő biztosítások. Flottaszerződés 5 gépjárműtől köthető!

Keretnapos utasbiztosítás

Vállalati utasbiztosításainkat azoknak a cégeknek ajánljuk, amelyeknél a munkatársak gyakran utazik külföldre.