Hitelek

Mezőgazdasági támogatások előfinanszírozása

3A Takarék Gazdálkodó szervezetek hitelei

Egyszerűen és gyorsan, Rugalmasan juthat hitelhez, ha a 3A Takarék saját konstrukciójú hiteleit választja.

TakarékHitel

Takarékhitel Plusz

A Takarék Hitel Plusz hitelkonstrukció keretében éven túli beruházási és forgóeszközhitelek igényelhetők.

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Bankkártyához kapcsolódó folyószámla hitel, Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezességvállalásával.

Széchenyi Beruházási hitel

Széchenyi Beruházási hitel a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, államilag támogatott hitelkonstrukció, melynek célja az igénybevételi feltételeknek megfelelő vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozása ez által a beruházási kedv ösztönzése, a vállalkozások versenyképességének fenntartása beruházásainak támogatása.

Széchenyi Forgóeszköz hitel

Széchenyi forgóeszközhitel a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, államilag támogatott hitelkonstrukció, mely a vállalkozás tevékenységéhez szükséges forgóeszközök és/vagy szolgáltatások beszerzésére szolgál.

Takarék Termőföld vásárlási hitel

Feltöltés alatt!

Takarék Gazdahitel

A Takarék Gazdahitel-Gazdakártya és plusz termék az agrárágazatban tevékenykedő, valamint a vidékfejlesztéshez kapcsolódó tevékenységet végző Ügyfelek likviditási gondjainak megoldására, forgóeszközeik és beruházásaik finanszírozására is egyaránt megoldást nyújt.

Széchenyi kártya hitel

Széchenyi Kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, államilag támogatott, likviditási problémákat kezelő hitelkonstrukció.