1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Hitelek
 4. Személyi kölcsön

Személyi kölcsön

Egyszerűen és gyorsan juthat szabad felhasználású hitelhez, ha a személyi kölcsönünket választja.


THM: 10,58% - 13,40%

A Személyi kölcsön a rendszeres havi munkából, nyugdíjból származó igazolt jövedelemmel rendelkező a 3A Takarékszövetkezet és más Hitelintézetek ügyfeleinek hitelhez jutását kívánja szolgálni.

 

A kölcsön törlesztése havi részletekben, a szerződésben meghatározott napon, forintban történik. Az első törlesztő részlet esedékessége a kölcsönszerződésben meghatározott nap. A törlesztő részletnek az esedékesség napjáig jóváírásra kell kerülnie. Havi periódusonként a törlesztő részletek azonosak. A kölcsön konkrét összege - fenti pontban megjelölt intervallumon belül - és futamideje az igénylő igényei és jövedelmi helyzete alapján, az ügyfél-minősítési és hitelkapacitás-vizsgálati eljárással, igénylésenként kerül jóváhagyásra.


Végtörlesztés, előtörlesztés

 

 • Az adós a futamidő lejárata előtt bármikor visszafizetheti a teljes kölcsönösszeget.
 • Végtörlesztés esetén az ügyfél számára tájékoztató levelet kell küldeni, amely tételesen tartalmazza a fizetendő összegeket.
 • Végtörlesztéskor az ügyfélnek a Hirdetmény szerinti költséget kell megfizetnie.
   

Az előtörlesztési és végtörlesztési szándékot az ügyfélnek írásban kell jeleznie a Takarékszövetkezet felé az előtörlesztés és végtörlesztés időpontját megelőző tíz munkanappal, a pontos összeg és dátum megjelölésével.
 

A konstrukció részletes leírását a terméktájékoztatók tartalmazzák:

 

 

Miért előnyös?

 

 • egyszerűen, gyorsan, 2 mFt alatt ingatlanfedezet nélkül elérhető
 • a hitelösszeg szabadon felhasználható
 • Kedvező havi díjú számlacsomagot igényelhet mellé
   

A Személyi kölcsön konstrukcióról, illetve a lakossági hitelezési tevékenység során felszámítandó jutalékokról, külön díjakról, egyéb költségekről az alábbi hirdetményben tájékozódhat:

 

 

Szerződés minták:

 

 

 Egyéb kapcsolódó dokumentumok :

 

 Általános Szerződési Feltételek:

 

 

További információért keresse fel Takarékszövetkezetünk kirendeltségeit, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények