Hitelek

További információkat az alábbi menüpontokban talál 

 • TakarékHitel Folyószámlahitel

  2018-09-24

  GYORS ÉS RUGALMAS SEGÍTSÉG LIKVIDITÁSI GONDJAIRA


  TakarékHitel Folyószámlahitel vállalkozásoknak

 • Takarék Forgóeszközhitel Vállalkozásoknak

  2018-09-24

  SEGÍTÜNK VÁLLALKOZÁSA ZÖKKENŐMENTES FEJLŐDÉSÉBEN


  Takarék Forgóeszközhitel Vállalkozásoknak

 • TakarékHitel Plusz beruházási hitel vállalkozásoknak

  2018-09-24

  PARTNEREK VAGYUNK VÁLLALKOZÁSA FEJLESZTÉSÉBEN


  TakarékHitel Plusz beruházási hitel vállalkozásoknak

 • Rulírozó hitel

  A rulírozó hitel, olyan forgóeszköz célra nyújtott rugalmas hitelkeret, ahol a hitel igénybevétele és visszatöltése az Ügyfél kezdeményezése alapján történik.

 • Beruházási hitel

  A beruházási hitel a vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozására szolgáló hiteltípus.


  A különböző vállalkozási célú, hosszútávon megtérülő fejlesztések megvalósításához, a tárgyi eszközök körébe tartozó vagyoni eszközök (gépek, berendezések, épületek, építmények) beszerzésének, felújításának, bővítésének, korszerűsítésének finanszírozására a Takarékszövetkezet beruházási és/vagy fejlesztési hitelt biztosít.

 • Lombard hitel

  A lombard hitel olyan rövid lejárató hitel, amely értékpapír-letéttel vagy forint-, devizabetéttel fedezett záloghitel, mely jól alkalmazható a vállalkozás átmenteti finanszírozási igényének megoldására.

 • Bankgarancia

  Bankgarancia nyújtása

 • Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

   Az Agrár Széchenyi Kártya az ügyfelek számára a mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával kapcsolatos tevékenységhez kedvezményes kamatozású és garanciadíjú folyószámlahitel biztosításával nyújt segítséget, melynek célja, hogy vállalkozók szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez jussanak.

 • Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

  A Széchenyi Kártya bankkártyához kapcsolódó, kedvező kamatozású, államilag támogatott, likviditási problémákat kezelő folyószámlahitel a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalásával.

 • Széchenyi Beruházási hitel

  A már működő mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV-k) részére kialakított, kedvezményes kamatozású, államilag támogatott hitelkonstrukció, melynek célja az igénybevételi feltételeknek megfelelő vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozása ez által a beruházási kedv ösztönzése, a vállalkozások versenyképességének fenntartása beruházásainak támogatása.


   

 • Széchenyi Forgóeszközhitel

  Széchenyi forgóeszközhitel a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, államilag támogatott hitelkonstrukció, mely a vállalkozás tevékenységéhez szükséges forgóeszközök és/vagy szolgáltatások beszerzésére szolgál.

 • Széchenyi Önerő Kiegészítő hitel

  Az uniós pályázatokhoz szükséges támogatást, illetve a saját forráson felüli részt biztosíthatja a vállalkozása számára a Széchenyi Önerő Kiegészítő hitelből. Ha a cége fejlesztéséhez, beruházásához Ön indul az európai uniós pályázatokon, és a saját erő biztosításához finanszírozásra van szüksége, akkor ez a kedvező, állami támogatás mellett nyújtott hitelünk Önnek szól.

 • Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitel

  Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel jellemzően a projekt befejezését követően folyósított vissza nem térítendő állami támogatások előfinanszírozására szolgál.


   

 • Takarék Gazdahitel - Gazdakártya

  A Gazdahitel-Gazdakártya az agrárágazatban tevékenykedő KKV-k részére forgóeszköz és beruházás finanszírozására szolgáló maximum 3 éves futamidejű hitel az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány kedvezményes kezességi díjával. 15M Ft alatt ingatlanfedezet nélkül.

 • MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020

  Az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020 forrást kínál a mezőgazdasági termelés versenyképességének javításához, jó minőségű termékek előállításához.

 • Takarék agrártámogatások előfinanszírozási kölcsön

  A közvetlen támogatások teljes köre elérhető! Igényelje már most vállalkozása számára!

 • Társasházak és lakásszövetkezetek részére nyújtható hitel

  Lakásszövetkezetek, társasházak lakás-előtakarékossággal kombinált kamattámogatásos felújítási kölcsöne

Hirdetmények